iGOM Logo

Nagyobb sebességbe kapcsolt a Suzuki

2017-06-29 15:33 Forrás: (x)

A nagy múltú esztergomi autógyár országosan és regionálisan elismert munkáltató, a bérfejlesztések és munkavállalói juttatások terén is az élvonalban jár.

A 26 éves magyar leányvállalat az európai járműgyártás, így Magyarország gazdasági életének meghatározó szereplője, tevékenységével jelentős mértékben járul hozzá a nemzetgazdaság teljesítményéhez. Az esztergomi vállalat elkötelezett a folyamatos innováció és fejlesztés iránt, amelyhez folyamatosan várja a tehetséges kollégák jelentkezését. Az 570 ezer négyzetméter alapterületű gyárban jelenleg 3100 munkatárs járul hozzá nap mint nap a márka hazai és európai sikereihez.

Az összesített személyautó-eladások alapján piacvezető Magyar Suzuki országosan és regionálisan elismert munkáltatóként a bérpolitikai fejlesztések terén is az élmezőnybe tartozik. A vállalat idén újabb béremelést hajtott végre: átlagosan 12 százalékkal növelte a fizetéseket. A Suzuki-csapathoz újonnan csatlakozó gyári operátorok esetében a 20 százalékos béremelés pedig kimagasló az iparági átlaghoz képest, így ezzel a Magyar Suzuki a legjobban fizető autóipari munkáltatók közé tartozik.

Hazánk legnagyobb múltú autóipari vállalata a saját gyármodernizációján túl kiemelt hangsúlyt fektet a munkatársak folyamatos fejlesztésére, továbbképzésére, valamint ügyel arra is, valóban versenyképes tudással vértezze fel a kollégákat, például az automatizálás, a modern engineering és a gyártástervezés terén. A klasszikus szervezetfejlesztési programok mellett változatos továbbképzési lehetőségek is elérhetők, de az ország nemzetközileg elismert képzési szervezeteinek szakmai tanfolyamai közül is választhatnak a munkatársak. Továbbá a több mint 50 országra kiterjedő alapanyag- és alkatrész-beszállítói, illetve disztribútor- és szervizhálózatra tekintettel minden kollégának lehetősége van arra, hogy egyéni szintjének megfelelő csoportban, heti több órában tanuljon angolul, munkaidő előtt vagy után.

 

További információ
A Magyar Suzuki Zrt. állásajánlatairól, a jelentkezés módjáról:
karrier.suzuki.hu/nyitooldal

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncertek nagy borélmények – Esztergom augusztus 5.

Jövő hét szerdán felejthetetlen koncert lesz a Rózsakert belső udvarában!

Kicsoda Hernádi Zsolt?- videó

Tíz nap alatt, közel 35 ezren tekintették meg azt a videót, amit a Partizán youtube csatorna…

Esztergomot is érinti az új MAHART hajójárat

A dunakanyari körjáratához kapcsolódva két új hajójáratot indít péntektől Esztergom és…

Elmarad az idei Hídfutás

Ezt Szerencsés Tamás főszervező jelentette be az esemény facebook oldalán, az alábbi…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu