iGOM Logo

Kick-box utánpótlás OB 2017

2017-06-08 15:18

Idén június 3.-án került megrendezésre az Utánpótlás Kick-Box Magyar Bajnokság Esztergomban a Pézsa Tibor Sportcsarnokban. Mivel évek óta sikerül magas színvonalon lebonyolítanunk a rendezvényt, a Magyar Kick-Box Szakszövetség idén is bizalmat szavazott egyesületünk számára. Mind ehhez nagyban hozzájárul az összefogás egyesületen belül, a szülők és a sportolók részéről egyaránt, illetve az a támogatás, amit Esztergom Város Önkormányzatától és a különböző szponzoroktól kapunk. Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni, hiszen e nélkül nem tudnánk évről évre egy ilyen sikeres rendezvényen vendégül látni az ország utánpótlás kick-boxának elitjét.

A 11 órakor kezdődő rendezvényt Erős Gábor Esztergom Város Önkormányzatának képviselője és sportbizottságának elnöke, illetve Galambos Péter a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke nyitotta meg. Ezután 5 tatamin kezdődtek meg a küzdelmek point-fighting, light-contact és kick-light szabályrendszerekben. A Magyar Bajnokság az év egyik legfontosabb versenye, hiszen itt dől el végleg, ki lesz az adott évben a válogatott keret tagja és képviselheti Magyarországot az aktuális világversenyen, amely idén a macedóniai Skopjéban rendezett utánpótlás Európabajnokság lesz. Ennek megfelelően magas színvonalú mérkőzéseket láthattak azok, akik kilátogattak a múlt hét szombaton rendezett eseményre.

Esztergomi részről 1 arany-, 7 ezüst- és 3-bronzéremmel zárult a viadal, illetve véglegessé vált azok névsora, akik képviselhetik a várost, illetve az országot Skopjéban:

Baráth Albert Károly cadet 2. light-contact és kick-light -42 kg

Magyar Szabolcs cadet 2. light-contact és kick-light -57 kg

Borók Dominik cadet 2. kick light -63 kg

Vígváry Viktor junior light-contact és kick-light -84 kg

László Barnabás junior low-kick -67 kg

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Kicsoda Hernádi Zsolt?- videó

Tíz nap alatt, közel 35 ezren tekintették meg azt a videót, amit a Partizán youtube csatorna…

Nyilvános az idei év városi rendezvényeinek programja

Bár a koronavírus felülírta a 2020-as év sok tervezett rendezvényét, az év második fele…

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncertek nagy borélmények – Esztergom augusztus 5.

Jövő hét szerdán felejthetetlen koncert lesz a Rózsakert belső udvarában!

Elmarad a 2020-as Simon-Júda napi vásár Párkányban

Elmarad a 2020-as Simon-Júda napi vásár Párkányban.

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu