iGOM Logo

Dorogon is beindult a plakátháború

2017-04-28 11:50 Forrás:

KÖZLEMÉNY

Freudi „elragasztás”, avagy miként szólalt meg a plakátrongálók lelkiismerete Dorogon

Az elmúlt hetekben számos fideszes politikus nyilvánította ki nem tetszését a Jobbik országos plakátkampányával kapcsolatosan, mely nem kisebb dolgot hivatott, minthogy kik és miért felelősek azért, hogy a magyarországi oktatás, egészségügy és bérszínvonal, olyan messze van az uniós és lassan a közép-kelet európai szinttől, mint a Habony-média a valóságtól.

Nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy Kósa Lajos országgyűlési képviselő asszisztense – Csonka László fideszes önkormányzati képviselő – a Jobbik plakátjainak „díszítésére” invitálta tagtársait, melyet főnöke egy sajtótájékoztatón nem ítélet el, hanem még támogatta is.

Nagy lehet a zavar a kormánypártoknál, hiszen úgy tűnik nem mindenki ért velük egyet párton belül. Szerdára virradóra az esztergomi térségben is megrongálták a Jobbik plakátjait, mely kapcsán, mint a térség országgyűlési képviselőjelöltje és választókerületi elnöke, feljelentést is tettem. A Dorogon kihelyezett öt plakátból négyet rongáltak meg, egy esetben viszont nehéz eldönteni, hogy kinek szerettek volna kárt okozni, hiszen a „Simicska-párt” felirat valójában jó helyre került, azaz Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc képe alá. Úgy látszik ők nem felejtették el, hogy ki volt korábban a kormánypártok mecénása és segítette Orbán Viktort háromszor is a miniszterelnöki pozícióba. Örülök annak, hogy – a vélhetően kormánypárti szimpatizáns – elkövetők lelkiismerete az utolsó pillanatban megszólalt és a megfelelő helyre ragasztották a feliratot.

Nunkovics Tibor

országgyűlési képviselőjelölt, KEM II. vk.

2017.04.28.

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Dializált betegként futotta le a maratont

Monostori Csaba esztergomi művesekezelt futó: 14 hónapja jár művesekezelésre, két éve van…

Hétfőtől újra jár a Szobi-rév

A javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor …

Környékünkön is gyérítik a dúvadállományt

Az országszerte túlszaporodott dúvadállomány (pl.: róka, aranysakál) gyérítése…

Megkezdik az életveszélyes platánok kivágását

Az érintett időszakokban kérik, hogy ne parkoljanak a Kis-Duna sétányon.

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu