iGOM Logo

Vasrácsok felfeszítésével lehetett csak bejutni a Mária Valéria Hotelbe

2017-04-10 19:28

Gimesi SándorMegkérdeztük Gimesi Sándort, miként lehet, hogy gyerekek jutottak a Mária Valéria Hotel tetejére. A válaszokat és az épületben készült fotókat közöljük most. 

Gimesi Sándor kérdésünkre elmondta, hogy a terület és a rajta álló épület magántulajdonban van, oda engedély nélkül bemenni tilos. A behatolások miatt több ízben tettek feljelentést és bejelentést ismeretlen tettes ellen a rendőrségen, azonban a nyomozások eredménytelenül zárultak. 

A mai napon két nyomozó szállt ki a helyszínre, ahol végigfotózták a lezárt fel és lejárókat. 

A terület bejáróit és feljáróit vasrácsokkal heggesztették le, mivel a korábban felhelyezett lakatokat ismeretlenek többször is levágták. A megrongált lezárásokat minden alkalommal javítják, amint észlelik azt. 

Magánvéleményként megjegyezte, hogy megfordult fejében az ismeretlen tettes elleni újbóli feljelentés, azonban ez valószínűleg a gyerekek szülein csattanna. Az azonban magától érthetődő kellene, hogy legyen, hogy más magánterületére nem szokás bemenni. Valamint hozzátette még: minden egyes villanyoszlop mellé sem lehet őrző-védő személyzetet állítani, hogy az emberek ne másszanak fel azokra. 

Végezetül íme a hotel feljáróinál készült fotók, amiken jól látszik a megrongált és helyreállított rács, valamit a veszélyre figyelmeztető táblák is. 


 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu