iGOM Logo

Közmű és útépítések miatt útlezárások a vasút környékén

2017-04-07 13:34 Forrás: Városházi közlemény

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Budapest – Esztergom vasútvonal korszerűsítéséhez kapcsolódóan az STO-Esztergom konzorcium közműépítést és útépítést végez Esztergomban a Baross utca, a Sugár út és a vasútállomás környezetében.

Az építkezést az ivóvíz- és a csatornahálózat átépítésével kezdődik a Baross utca és Sugár út kereszteződésében, majd tovább haladva folytatódik a Baross utcában a vasútállomás felé. A munkálatokat 2017. április 10-én kezdi a vállalkozó. A víziközmű építése miatt részleges forgalomkorlátozásokra lehet számítani a fent leírt területeken kb. 2 hónapon keresztül. A kivitelezés folyamán a rövid idejű vízszünetek időpontjáról a tisztelt lakosság pontos tájékoztatást fog kapni szórólapok és hirdetmények útján az érintett területeken.

A vízhálózat építést május első felétől útépítési munkálatok is követik, melyek szintén a fent felsorolt útszakaszokat érintik, a munkálatok becsült időtartama 4-5 hónap. Az útfelújítás a közműépítéshez hasonlóan a Baross G. utca és a  Sugár út kereszteződésétől indulni. Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az útépítés miatt egyes útszakaszok teljes lezárására is sor kerül az építkezés idejére. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket az építkezés okozta esetleges kellemetlenség miatt.

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu