iGOM Logo

NAV nyílt nap az esztergomi Balassában

2017-04-06 15:07

Április 6-án a Tatabányai SZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában került lebonyolításra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának több éves hagyományra visszatekintő nyílt napja az intézmény dísztermében.

Ennek keretében a szervezet meghívott szakemberei, az Adóigazgatóság, Vámhivatal és az Adónyomozó szakterület vezető munkatársai tartottak előadást a diákok és az érdeklődő tanárok számára.

Az esemény szervezője, Dánielné Pintér Mária, az iskola óraadó gazdasági szaktanára kiemelte, hogy fontosnak tartja a diákok szemléletmódjának, látókörének bővítését a gazdasági órákon leadott elméleti tananyag elsajátításán túl - ezért is szervezi meg a rendezvényt minden évben.

A előadásokon a diákok megismerhették az érintett szakterületek történetét, szervezeti felépítését, munkáját és az ehhez kapcsolódó szabályrendszert.

Az előadások mellett az iskola felnőtt diákjai és alkalmazottai számára lehetőség nyílt elektronikus ügyfélkapu nyitására, e-adóbevallásra és tanácsadásra is, amit sokan vettek igénybe, kihasználva a gyors, közvetlen ügyintézést.

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu