iGOM Logo

Bemutatkozik a Pénzügyi Bizottság új külsős tagja: Pataki Józsefné

2017-02-23 19:05

Romanek Etelka javaslatára - amellyel még a Pénzügyi bizottság elnökét is meglepte, hisz Sasvári Viktor is csak a testületi ülésen értesült a hírről - új külsős taggal bővült Esztergom Pénzügyi Bizottsága. Ő Pataki Józsefné, aki elmondása szerint civil és ahogy fogalmazott: "elég aktív voltam a városban azon a területen, hogy a jelenlegi önkormányzat Fidesz-KDNP önkormányzat nyerjen a településen és itt is ezt kívánom továbbra is Esztergom számára".

Hát kell ennél több? Nem hiszem. Épp elég biztosíték nekünk az, hogy Patakiné Aranka drága eddig immáron három cikluson keresztül Nyíregyháza pénzügyi bizottságát erősítette. 

Bemutatkozó beszédének leirata: 

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy ennek a testületnek a munkájában résztvehetek és még a mai napon a nyíregyházi polgármester urat értesítem erről, hogy onnan a nyíregyházi pénzügyi bizottságból akkor töröljenek a névsorból. Itt pedig ugyanazzal az elánnal és energiával fogok dolgozni, hogy segítsem Esztergom városának a gazdálkodását és és mindent megteszek, mint civilként is, mint ahogy eddig Nyíregyházán és harminc éves múltamat tekintve azt hiszem, hogy elég aktív voltam a városban azon a területen, hogy a jelenlegi önkormányzat Fidesz-KDNP önkormányzat nyerjen a településen és itt is ezt kívánom továbbra is Esztergom számára is. Köszönöm mégegyszer a figyelmet és a türelmet és a lehetőséget. 

Ezúton is szeretnék gratulálni Romanek Etelkának a remek választáshoz, amellyel úgy tűnik a kiskunfélegyházi jegyző után méltó folytatást talált a szakember importra városunkba! 

Kedves olvasóinkat egy dologra kérném csak meg! Az új külsős tag nevére még VÉLETLENÜL SE keressenek rá az interneten! MONDOM NE!!! 


Az RTVE felvétele

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát

Esztergomban hétfőn átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát: a…

Itt az új esztergomi adóbeszedési bankszámlaszámok!

2020. szeptember 1-től új adóbeszedési bankszámlaszámokat kell használni Esztergom…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu