iGOM Logo

Legyél te az esztergomi PewDiePie!

2017-01-13 19:20

Vloggert keres a szeretgom.hu!  Jelentkezni bemutatkozó youtube videó linkkel és önéletrajzzal az info@szeretgom.hu e-mail címre küldött e-maillel lehet.

Előzmények: Az oldalon éveken keresztül lehetett Esztergommal kapcsolatos híreket olvasni, azonban a lap a napokban beszüntette a hírszolgáltatást. Facebook oldalukon a következő közlemény jelent meg: 

Az a nagy helyzet, hogy hírszerkesztő kollégánk jövő héttől már nem a hírszerkesztő kollégánk, mivel szintet lépett és elhagyott minket egy budapesti médiatermék irányába. Ennek eredményeképpen a Szeretgomon a következő időszakban valószinűleg nem nagyon lesznek általunk kipakolt friss tartalmak amíg nem pótoljuk fájó hiányát. A dolog nem hirtelen történt, tavaly ősz óta jelezte, hogy elmenne és aktívan keres másik pozíciót - ezen tevékenység gyümölcse ez az állapot. Persze elkezdhettem volna keresni helyette mást, de az az igazság, hogy az oldal büdzséjében is talán még 1-2 havi működésnyi fedezet volt csak benne, több nem, ilyen alapon meg nem szívesen veszek fel valakit csak azért, hogy esetleg két hónappal később elküldjem.
Ha valaki érdekelt abban, hogy az oldal tovább működjön, és hajlandó finanszírozni akár csak részben az ehhez szükséges hírszerkesztői munkahely költségeit, nyugodtan keressen...

Ezek után úgy tűnik, hogy a lap a video blogolás irányába szeretne megújulni, ehhez keresnek most munkatársat. 

Sok sikert hozzá! 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

A Fidesz-KDNP frakció felajánlotta a képviselői keretét a koronavírus elleni védekezésre

A teljes frakció felajánlotta a fejenként 2 milliós, szabadon felhasználható pénzügyi…

Nem koronavírus-fertőzés okozta a 66 éves esztergomi beteg halálát

Nem koronavírus-fertőzés okozta a 66 éves esztergomi beteg halálát. A halálesetet a facebook …

Nyit a Bubik Színpad

Március 7-én, szombaton 19:00-kor megnyílik a Bubik Színpad, Esztergom új színházterme, a…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu