iGOM Logo

Kevesebb bűncselekmény a megyében

2017-02-22 12:58 Forrás: KEMÖH

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról tartottak évértékelő értekezletet február 21-én, hétfőn Tatabányán.

Farkas Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kevesebb bűncselekményről és kiegyensúlyozott nyomozáseredményességről számolt be. Mint kifejtette, az előző évhez viszonyítva kevesebb bűncselekmény történt a megyében, a bíróság elé állítások száma emelkedett és a rendőrségi eljárásban regisztrált bűnügyek nyomozásának átlagos időtartama csökkent. A pozitív eredményeket az önkormányzati felmérések eredményei is alátámasztják. Az elért eredményekért a főkapitány köszönetet mondott valamennyi megyei rendőri vezetőnek és általuk a teljes személyi állománynak.

Az eseményre meghívást kapott többek között Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, dr. Reszl Ildikó főügyész, dr. Csorba Zsolt Ödön, a Tatabányai Törvényszék elnöke is. Popovics György beszédében hangsúlyozta, tavaly több felmérés is olyan eredményt hozott, amely azt mutatja: a megyénkben jó élni. „Ez több összetevő együttes meglétének köszönhető. Ilyen a gazdasági helyzet, a földrajzi elhelyezkedés, a családi állapot, de szilárd meggyőződésem, hogy ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, biztonságban is kell éreznie magát. S ez Önöknek köszönhető.”

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát

Esztergomban hétfőn átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát: a…

Itt az új esztergomi adóbeszedési bankszámlaszámok!

2020. szeptember 1-től új adóbeszedési bankszámlaszámokat kell használni Esztergom…

Ismét fogad hulladékot a Kesztölci úton található hulladékkezelő telep

A Kesztölci úton található állomáson munkanapokon 8-14 óra között lehet leadni a…

Tájékoztató a Tour De Hongrie Esztergomot érintő útlezárásairól

A Tour de Hongrie szervezője, a Vuelta Sportiroda által rendelkezésünkre bocsátott…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu