iGOM Logo

Kevesebb bűncselekmény a megyében

2017-02-22 12:58 Forrás: KEMÖH

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról tartottak évértékelő értekezletet február 21-én, hétfőn Tatabányán.

Farkas Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kevesebb bűncselekményről és kiegyensúlyozott nyomozáseredményességről számolt be. Mint kifejtette, az előző évhez viszonyítva kevesebb bűncselekmény történt a megyében, a bíróság elé állítások száma emelkedett és a rendőrségi eljárásban regisztrált bűnügyek nyomozásának átlagos időtartama csökkent. A pozitív eredményeket az önkormányzati felmérések eredményei is alátámasztják. Az elért eredményekért a főkapitány köszönetet mondott valamennyi megyei rendőri vezetőnek és általuk a teljes személyi állománynak.

Az eseményre meghívást kapott többek között Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, dr. Reszl Ildikó főügyész, dr. Csorba Zsolt Ödön, a Tatabányai Törvényszék elnöke is. Popovics György beszédében hangsúlyozta, tavaly több felmérés is olyan eredményt hozott, amely azt mutatja: a megyénkben jó élni. „Ez több összetevő együttes meglétének köszönhető. Ilyen a gazdasági helyzet, a földrajzi elhelyezkedés, a családi állapot, de szilárd meggyőződésem, hogy ahhoz, hogy valaki jól érezze magát, biztonságban is kell éreznie magát. S ez Önöknek köszönhető.”

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Részletesebb adatokat fognak közölni a koronavírus-fertőzöttekről

Keddtől változik a koronavírus-járvány magyarországi adatinak közlése, látható lesz az…

Környékünkön is gyérítik a dúvadállományt

Az országszerte túlszaporodott dúvadállomány (pl.: róka, aranysakál) gyérítése…

Dializált betegként futotta le a maratont

Monostori Csaba esztergomi művesekezelt futó: 14 hónapja jár művesekezelésre, két éve van…

ELMARAD! Előadás a Levéltárban

Miklós Tamás történész A Második világháború harceseményei Esztergom térségében…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu