iGOM Logo

Diákolimpia női szertorna döntő az Árpád-háziban

2017-02-13 09:24 Forrás: www.szent-erzsebet.hu

A  Diákolimpia Megyei Döntője idén is az Árpád-házi Szent Erzsébet  Gimnázium ,Óvoda és Általános Iskolában került megrendezésre. A középiskolások versenyét, már 7 éve, a fiatalabbakét pedig 5 éve rendezi az iskola.

Évről évre egyre több csapat érkezik versenyre, amely azt bizonyítja milyen nagyszerű a tornasport, ami szinte az összes sport alapja. Idén Nyergesújfaluról és a József Attila Általános Iskolából érkezett egy csapat tornászlány, akik remekül helyt  álltak ebben az erős mezőnyben.

  • A legkisebbek,/ 1-2.osztályosok /,III. helyen végeztek. A csapat tagjai: Ollé Dorina, Terék Eszter, Peck Lorett,Felföldi Maja, Farkas Lilla, Kupcsek Édua, Iacobut Linda és Bedő-Bélai Lili.
  • A II. korcsoport/ 3-4.osztályosok/ Komárom-Esztergom Megye Bajnokai! Az aranycsapat tagjai: Dejcző Dóra, Tóth Luca Sára, Magyar Petra,Magyar Orsolya, Berthold Sára, Erős Lilla és Alekszandrova Antónialla.
  • Egyéni összetett eredményei: A Megye Bajnoka: 1.Dejcző Dóra, 2. Tóth Luca Sára és holtversenyben  3.helyezés: Magyar Petra.
  • A felsős lányok versenyében szintén a megye legjobb tornászait  az Árpád.házi Szent Erzsébet Gimnázium csapata alkotta. A csapat tagjai: Bagi Adrienn, Juhász Bernadett, Juhász Anna, Liszkay Inez, Ollé Angéla, akik már évek óta sikerre viszik az iskolánkat ,most kiegészültek néhány nagyon tehetséges ötödikessel és egy hatodikossal, Maradi Annával, Magyar Dórával és Radócz Flórával.
  • Az egyéni összetettben itt is diadalmaskodtak a lányok:a a tatai tornászlány mögött 2. Liszkay Inez,3.Bagi Adrienn.
  • Középiskolás lányok versenye: II. helyen végzett az Árpád-házi csapata,amelynek tagjai: Kempf Evelin, Nagy Emese, Détári Zsófia és Speier Flóra.
  • Egyéni összetettben: Speier Flóra holtversenyben 1,. Détári Zsófia pedig a 3. helyen végzett.

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát

Esztergomban hétfőn átadták az Adalbert Hotel Szent Tamásról elnevezett új szárnyát: a…

Itt az új esztergomi adóbeszedési bankszámlaszámok!

2020. szeptember 1-től új adóbeszedési bankszámlaszámokat kell használni Esztergom…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu