iGOM Logo

Turisták, ne gyertek most Pajkaszegre!

2020-03-19 10:59

Korlátozzák Pilisszentlélek turistaforgalmát a veszélyhezet idején. Erről Hernádi Ádám számolt be. 

Pilisszentlélek városrészünk - Pajkaszeg néven - helyszíne az egyik kereskedelmi csatornán futó "A mi kis falunk" című sorozatnak. A sorozat elindulása óta a településrész nagy turistaforgalomnak van kitéve. A napokban egyeztettem a sorozat producereivel és abban állapodtunk meg, hogy a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet idején forgatás szünetel.
Ezzel párhuzamosan arról is döntöttem, hogy a veszélyhelyzet idején korlátozzuk a turistaforgalmat Pilisszentlélek területén. Ennek betartatására a polgárőrség segítségét is igénybe vesszük.
A turisztikai célból látogatást tervezőket kérjük, hogy a következő időszakban ne látogassák a forgatási helyszínt!

Amúgy a pilisszentlélekiek is ezt kérik most. Ők ezt írták

Kedves Barátaink!
A Mi kis falunk c. sorozat sikerének köszönhetően kis településünkön, Pilisszentléleken különösen a hétvégéken óriási a turista forgalom. A kihirdetett koronavírus-vészhelyzet miatt most tisztelettel arra kérjük Önöket, hogy látogatásukat a helyzet rendeződéséig halasszák el! A nagy számú idős polgár védelmében Esztergom vezetősége elrendelte a település autóforgalom előli lezárását 2020.03.21-22-én 9-19 óra között, illetve szükség esetén ezt meghosszabbítja. Mivel településünk zsákfalu, a visszafordított forgalom nagyban akadályozhatja a lakosok szabad mozgását is. Vigyázzunk egymásra! A vészhelyzet elmúlásával szeretettel várjuk ismét "Pajkaszegen".

Szólj hozzá!

Olvastad már?

ÉLET IDŐ

Gál András fotókiállítása nyílik 2020.07.04. szombat 18 órakor az Esztergomi Dzsámi…

Megkezdődik a Franka új szárnyának építése

Kétszer nagyobb alapterületű tornaterem kerül az udvar eddig beépítetlen oldalára

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu