iGOM Logo

Tájékoztatás koronavírus ügyben

2020-03-15 10:27

Rendkívüli működési rend az Önkormányzatnál és a városi intézményekben

Az óvodák és a bölcsöde hétfőtől ügyeleti rendben fognak nyitvatartani.
Kérjük a tisztelt szülőket, hogy csak az vigye óvodába vagy böcsödébe a kisgyermekét, aki a felügyeletét másképp nem tudja megoldani. Az óvodák esetében a gyermeket csak a kapuig kisérjék, ahol átveszik őt az ott dolgozók. Az óvodákban a délutáni csoportösszevonást is megszüntetjük. 

Az iskolák esetében a kormány rendkívüli intézkedések egyike, hogy hétfőtől a diákok nem mehetnek be az iskolába, de ez nem tanítási szünet, a tanítás folytatódik. Új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ez nem iskolai szünet, tanítani és tanulni kell, és nagyon fontos, hogy a gyerekek ténylegesen otthon maradjanak és tanuljanak. 

A vészhelyzetre tekintettel az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal is rendkívüli működési rendet vezet be március 16-tól. Ennek értelmében a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ügyfélfogadási időben telefonos és elektronikus úton tartunk ügyfélszolgálatot.

Elérhetőségek:

varoshaza@esztergom.hu és jegyzo@esztergom.hu 
telefon: +36(33)542-030

A rendkívüli működési rend a város cégeire is vonatkozik, így pl. a Strigonium Zrt. és a Gran Parkoló Kft. sem tart személyes ügyfélfogadást. 

Elrendelésre került a Szent István Strandfürdő, a Pézsa Tibor Sportcsarnok és az esztergomi Művelődési Ház határozatlan idejű bezárása is valamint az egész város területén felfüggesztésre került a fizetős parkolás, tehát visszavonásig Esztergom területén a parkolás ingyenes. 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Hétfőtől újra jár a Szobi-rév

A javítási munkálatok befejeződtek és így menetrend szerint 2020.03.30-án hétfőn, 6.40-kor …

Hajnalban leégett a Sándor-major egyik blokkja

Ma hajnalban leégett a Sándor-major egyik blokkja.

Tájékoztató levél az időskorú esztergomiak részére

Ezt a levelet március 17-től postai úton is eljuttatják minden érintett, 65 év feletti…

Gazdasági intézkedéseket jelentett be Hernádi Ádám

Kedvezőbb bérleti díjak az önkormányzati bérlakások és üzlethelyiségek bérlőinek,…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu