iGOM Logo

Csak halaszthatatlan ügyben menjenek ügyet intézni a hivatalba

2020-03-12 18:10

Ezt kéri Esztergom város jegyzője - amit lehet próbáljon meg mindenki elektronikusan vagy telefonon keresztül elintézni. 

Tisztelt Ügyfeleink!
 
Minden bizonnyal Önök előtt is ismert, hogy Magyarországot is elérte a koronavírus járvány. A városunkban élők egészségének védelme érdekében, valamint a koronavírus terjedésének megelőzésében vagy megfékezésében mindenkinek az együttműködésére és felelősségvállalására szükség van.

Tisztelettel kérjük ezért ügyfeleinket, hogy – bár a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje változatlan – személyes ügyintézés céljából csak halaszthatatlan ügyben fáradjanak be a hivatalba, a szakirodákkal kapcsolatos ügyeiket lehetőség szerint elektronikus úton vagy telefonon intézzék az elkövetkező időszakban. Amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, munkatársaink természetesen készséggel állnak rendelkezésükre.

Bejelentéseiket, panaszaikat, észrevételeiket továbbra is a varoshaza@esztergom.hu címen, illetve a 06-33/542-000 számon tehetik meg. Az online intézhető ügyekről a https://elugy.hu/esztergom/ugytipusok weboldalunkon tájékozódhat.
 
Kérem, legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!
Köszönjük együttműködésüket!

Esztergom, 2020. március 12.
 
Schottner Norbert
jegyző

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Megkezdődik a Franka új szárnyának építése

Kétszer nagyobb alapterületű tornaterem kerül az udvar eddig beépítetlen oldalára

ÉLET IDŐ

Gál András fotókiállítása nyílik 2020.07.04. szombat 18 órakor az Esztergomi Dzsámi…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu