iGOM Logo

Mozgássérült kislánynak is segítenek gyógyulni a különleges bajóti versennyel

2019-09-14 12:06

Szeptember 21-én hagyományteremtő szándékkal rendez terepakadály-futóversenyt a Fair Play Sportegyesület a Bajót melletti Szarkáspusztán. Egészség, mozgás, családi kikapcsolódás egy helyen.

 

A versenyre a szervezők az ország minden pontjáról szeretettel várják a kihívást kereső jelentkezőket.

Hazánkban az elmúlt években egyre gyakrabban kerülnek megrendezésre olyan sportesemények, amelyeknek célja, hogy az egyének és csapatok egy izzasztó pályán próbára tegyék saját képességeiket. 

Hogy miért jó az, hogy koszos és sáros leszel, elfáradsz, horzsolásaid lesznek? Nem tudjuk a pontos választ, mindenki más miatt keresi a kihívásokat, de a statisztikai adatok szerint tudjuk, hogy van rá igény.

A Sportegyesület egy hasonlóan kemény próbatétel elé állítja a nevezőket, azonban az egész versenynek egy olyan szerepet is szánnak, ahol az egészséges életmódra való felhívás mellett fontos lenne egy családiasabb légkör kialakítása is, számtalan olyan programmal, mely a kicsikre fókuszál.

Ezért a verseny kiegészítéseként több érdekes aktív program is vár azokra, akik szeptember 21-én ellátogatnak Szarkáspusztára!

Az érdeklődők olyan sportbemutatókon vehetnek részt, mint  az aikido, a kempo, funkcionális edzés, fitness, tánc, darts, és természetesen a foci szerelmeseinek is kedveznek a szervezők 

Az aktív programok mellett többek között tanácsot kaphatunk az egészség megőrzésével kapcsolatban valamint különböző szűréseken részletes elemzést kaphatunk fizikai állapotunkról, erőnlétünkről.

 A rendezvényen részt vesz a Magyar Vöröskereszt is, akik bemutatják hogyan tudjuk szakszerűen újraéleszteni egy bajbajutottat társunkat. 

A legkisebbeknek közlekedési és bűnmegelőzési feladatokkal, bemutatókkal, céllövészettel, kézművessátorral, bűnügyi helyszínelői sátorral kedveskednek a szervezők. Akinek még marad energiája a nap végére az levezetésképp az ugrálóvárból nézheti a verseny eredményhirdetését.

Gyere el, tedd próbára magad és családodat egy kihívásokkal teli erdei, mezei cross pályán, mindezt sportszerű versenytársakkal, családtagokkal, csapattagokkal, barátokkal karöltve! 

Fontos megemlíteni, hogy az Egyesület nonprofit alapon működik. A rendezvényből befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, a kis Vidám Oroszlánnak (Happy Lion) ajánlják fel, egy részéből pedig a környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét szeretnék támogatni.

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Tűz keletkezett egy dorogi hulladék-feldolgozó üzem területén

A tűzoltók öt vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Pályázunk a Városháza homlokzatának felújítására

Közel 600 milliós, vissza nem térítendő támogatásra pályázik Esztergom városa, hogy…

Május 25-től újraindul a személyes ügyfélfogadás a hivatalban

Május 25-től újraindul a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban.

A Magyar Suzuki a jelenlegi helyzetben is fontosnak tartja a bónusz kifizetését

A Magyar Suzuki Zrt. vezetése szerint a munkavállalók teljesítményét nehéz helyzetben is…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu