iGOM Logo
Révfalviék melletti szavazásra buzdít a DK egykori választókerületi elnöke

A VK elnökségéről lemondott Manga Gyula az Egész Esztergom jelöltjei mellett foglalt állást …

Hernádi Ádám Esztergom új polgármestere

10379 fő járult vasárnap az esztergomi urnákhoz. A szavazók 58,28%-a Hernádi Ádámot…

Adatvédelmi aggályok az esztergomi polgármesterjelölt kampányoldalán

Közérdekű bejelentés érkezett az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába az egyik esztergomi…

Folytatódik a Jó Pásztor Kápolna felújítása

Ez év tavaszán emelték helyére a Jó Pásztor Kápolna huszártornyát, az azóta eltelt…

Mozgássérült kislánynak is segítenek gyógyulni a különleges bajóti versennyel

2019-09-14 12:06

Szeptember 21-én hagyományteremtő szándékkal rendez terepakadály-futóversenyt a Fair Play Sportegyesület a Bajót melletti Szarkáspusztán. Egészség, mozgás, családi kikapcsolódás egy helyen.

 

A versenyre a szervezők az ország minden pontjáról szeretettel várják a kihívást kereső jelentkezőket.

Hazánkban az elmúlt években egyre gyakrabban kerülnek megrendezésre olyan sportesemények, amelyeknek célja, hogy az egyének és csapatok egy izzasztó pályán próbára tegyék saját képességeiket. 

Hogy miért jó az, hogy koszos és sáros leszel, elfáradsz, horzsolásaid lesznek? Nem tudjuk a pontos választ, mindenki más miatt keresi a kihívásokat, de a statisztikai adatok szerint tudjuk, hogy van rá igény.

A Sportegyesület egy hasonlóan kemény próbatétel elé állítja a nevezőket, azonban az egész versenynek egy olyan szerepet is szánnak, ahol az egészséges életmódra való felhívás mellett fontos lenne egy családiasabb légkör kialakítása is, számtalan olyan programmal, mely a kicsikre fókuszál.

Ezért a verseny kiegészítéseként több érdekes aktív program is vár azokra, akik szeptember 21-én ellátogatnak Szarkáspusztára!

Az érdeklődők olyan sportbemutatókon vehetnek részt, mint  az aikido, a kempo, funkcionális edzés, fitness, tánc, darts, és természetesen a foci szerelmeseinek is kedveznek a szervezők 

Az aktív programok mellett többek között tanácsot kaphatunk az egészség megőrzésével kapcsolatban valamint különböző szűréseken részletes elemzést kaphatunk fizikai állapotunkról, erőnlétünkről.

 A rendezvényen részt vesz a Magyar Vöröskereszt is, akik bemutatják hogyan tudjuk szakszerűen újraéleszteni egy bajbajutottat társunkat. 

A legkisebbeknek közlekedési és bűnmegelőzési feladatokkal, bemutatókkal, céllövészettel, kézművessátorral, bűnügyi helyszínelői sátorral kedveskednek a szervezők. Akinek még marad energiája a nap végére az levezetésképp az ugrálóvárból nézheti a verseny eredményhirdetését.

Gyere el, tedd próbára magad és családodat egy kihívásokkal teli erdei, mezei cross pályán, mindezt sportszerű versenytársakkal, családtagokkal, csapattagokkal, barátokkal karöltve! 

Fontos megemlíteni, hogy az Egyesület nonprofit alapon működik. A rendezvényből befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, a kis Vidám Oroszlánnak (Happy Lion) ajánlják fel, egy részéből pedig a környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét szeretnék támogatni.

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Kormányzati megerősítés: lesz gát Esztergomban

Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Hernádi Ádám…

A Príma-díj esztergomi jelöltjei

Dr. Horváth István és Varga Ernő is a Príma-díj megyei jelöltjei között.

Folytatódik a Jó Pásztor Kápolna felújítása

Ez év tavaszán emelték helyére a Jó Pásztor Kápolna huszártornyát, az azóta eltelt…

Kő kövön — Új történelmi regény esztergomi szerző tollából

Kő kövön címmel szeptemberben jelent meg Schmöltz Margit történelmi regénye a Lazi Kiadó…

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu