iGOM Logo

Gyűjtheti az aláírásokat az Egész Esztergom - videóval is jelentkeztek

2019-09-03 08:32

Ígéretével ellentétben mégsem fordult a Kúriához Cserép csapata, így több mint egy hét késéssel elkezdheti az ajánlások gyűjtését az EEE is. 

"Hagyjuk meg a döntést a Kúriára! És ne ítéljünk el senkit, azért, hogy be akarja tartatni a jogszabályokat, határozatokat, törvényeket!" - védte magát a Szeretgom amikor kiderült, hogy az NVB vizsgálatra érdemesnek sem minősítette fellebbezésüket az EEE jelölőszervezet nyilvántartásba vétele ellen.

Aztán mégsem bízták a Kúriára a dolgot, így Révfalvi Gergely az Egész Esztergom polgármesterjelölje a következőket írhatta facebook oldalán :

Talán láttátok a hírekben, hogy egy kicsit feltartottak hátul, de tegnap sikerült végre felvenni az ajánlóíveket, úgyhogy szerdán 8-11 óra között az esztergomi piacon kint leszünk.

Emellett egy "Hogyan válasszunk polgármestert? Döntéshozatali módszerek választóknak" című monstre, 13 és fél perce videóval is jelentkeztek. 

Pár szót mondanék a kampányidőszakról is: a kampányidőszak alapvetően nem a valóságot tükrözi, ez gondolom mindenki számára világos. Ez egy óriási, monumentális, országos ÖTLETBÖRZE. Nincs valóságalapja, nem számíthatunk semmire abból, ami elhangzik, így ez döntési alapnak – mondjuk azt, hogy – a legrosszabb, mégis valamit mutat.  

— mondja a videó bevezetőjében Révfalvi...

A többit nézzétek meg ti: 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Elmarad az idei Hídfutás

Ezt Szerencsés Tamás főszervező jelentette be az esemény facebook oldalán, az alábbi…

Az ingatlantulajdonosok kötelezettségeiről

A legnagyobb közösségi oldalt böngészve nap mint nap találkozhatunk olyan felháborodott…

Elmarad a 2020-as Simon-Júda napi vásár Párkányban

Elmarad a 2020-as Simon-Júda napi vásár Párkányban.

Kicsoda Hernádi Zsolt?- videó

Tíz nap alatt, közel 35 ezren tekintették meg azt a videót, amit a Partizán youtube csatorna…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu