iGOM Logo

Esztergom jövőjéről egyeztetett Cserép János

2019-07-21 15:49 Forrás: Cserép János

Cserép János ellenzéki színekben induló független polgármester jelölt az alábbiakat tette közzé weboldalán: 
 

Elindult az Esztergom Városi Konzultáció, melyben a 2019-es önkormányzati választásokon induló egyesület a város lakosságához fordul, hogy feltérképezze azokat a problémákat, véleményeket és elképzeléseket, amelyek alapjául szolgálnak majd az egyesület választási programjának és jövőbeli munkatervének.

A város lakosságával folytatott egyeztetés mellett azonban más tárgyalások is zajlottak napjainkban. Az egyesület nevében induló civil önkormányzati képviselő jelöltek és Cserép János független polgármester jelölt egyeztetett az egyesületet támogatásáról biztosító ellenzéki pártok helyi és országos képviselőivel: Varjú László (DK) és Nunkovics Tibor (Jobbik) országgyűlési képviselőkkel, illetve Harvay Péter (MSZP) és Kaszás Tamás (Momentum) városi vezetőkkel.

Megerősítették azt a korábbi megállapodást, miszerint a pártok nem indítanak polgármester és önkormányzati képviselő jelölteket a 2019-es választásokon Esztergomban, hanem erőforrásaikhoz mérten támogatják az egyesület civil jelöltjeit és elképzeléseit.

Ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, az mára valósággá vált Esztergomban: a pártok megértették, hogy a városnak nem pártkatonákra van szüksége és hátrébb kell lépniük. Esztergomban tettre kész helyiekre, civilekre, szakemberekre van szüksége ahhoz, hogy újra elindítsák városunkat a fejlődés és siker útján. Magunk mögött kell hagynunk az elmúlt évek átláthatatlan gazdálkodását, a visszaéléseket, az átgondolatlan, túlárazott fejlesztéseket, a lakosság helyett a nagyhatalmi politikát kiszolgáló képviselőket és városvezetőket. 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum