iGOM Logo
Megkezdődik a Franka új szárnyának építése

Kétszer nagyobb alapterületű tornaterem kerül az udvar eddig beépítetlen oldalára

ÉLET IDŐ

Gál András fotókiállítása nyílik 2020.07.04. szombat 18 órakor az Esztergomi Dzsámi…

Szakmák Éjszakája Esztergomban

Szakmák Éjszakája Esztergomban

04-19 13:02

Újra várja a leendő középiskolás diákokat a Szakmák Éjszakája. Esztergom intézményei is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez.Íme a programok és a bemutatkozó iskolák ajánlatai!

Kassai Erőssel erősebb volt

Kassai Erőssel erősebb volt

04-19 12:02

A világ sportsajtója Kassai Viktor Real Madrid–Bayern München BL-mérkőzésen nyújtott teljesítményével van épp elfoglalva. Több kritika érte segítőit is. A játákvezető csapata már nem a régi.

A rendőrség felfüggesztette a Speedmarathont

A rendőrség felfüggesztette a Speedmarathont

04-19 09:53

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) kezdeményezésére meghirdetett, 2017. április 19-én 6 órától kezdődött sebességellenőrzést - Speedmarathont - az időjárási körülményekre tekintettel a rendőrség felfüggeszti.

Búvárbázis avatás az Öböl Music Beach-en

Búvárbázis avatás az Öböl Music Beach-en

04-19 09:35

2017. április 30-án egy, az országban is egyedülálló, régi-új búvárbázis nyílik a Palatinus tavon Esztergom-Kertvárosban.

Másodfokú figyelmeztetést adtak ki a szél és az eső miatt

Másodfokú figyelmeztetést adtak ki a szél és az eső miatt

04-19 09:25

Több megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki az erős szél, illetve a sok eső veszélye miatt szerdára. A katasztrófavédelem is arra hívta fel a figyelmet, hogy északnyugaton a szél, a középső és keleti országrészben a sok eső okozhat gondokat.

25. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

25. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

04-18 18:45

Az idén jubileumi, 25. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál vándorkiállítása ezúttal Esztergomba látogat. Az április 29-én 17 órakor kezdődő megnyitón Romanek Etelka. Esztergom polgármestere, Süli János, Paks város polgármestere és Tóth Tamás Béla zenész köszönti a megjelenteket. A zenei élményt a Tűzkerék xT biztosítja.

Húsvét

Húsvét

04-17 14:44

Elöntöttek az emlékek (ez van, ha az ember fia sokat megélt). Gyerekkoromban, még nem csak a húsvéti locsolást, hanem az újévi köszöntést is megtartották az emberek. Aztán kiment a „divatból”. Mint ahogy lassan a locsolás is kimegy a divatból.

Húsvét - Erdő Péter: a szabadság alapja az ember méltósága

Húsvét - Erdő Péter: a szabadság alapja az ember méltósága

04-16 19:50

Minden szabadság alapja az ember méltósága. A bűntől és a haláltól azért szabadulunk meg, hogy Isten boldogságában részesüljünk és ebben segítsünk másokat is - mondta Erdő Péter az esztergomi bazilikában húsvétvasárnap tartott szentmiséjén.

Két nap, egy éjszaka - a Második nem filmklub műsorán

Két nap, egy éjszaka - a Második nem filmklub műsorán

04-15 13:46

A Kaleidoszkóp Ház és a Reanimatio Ház április 28-án, pénteken összeköti a kellemetlent a hasznossal! A korábban beharangozott programunk most megváltozott, mivel Kubiszyn Viktor mégsem tud részt venni a filmklub aktuális részéhez kapcsolódó beszélgetésen. Ez a Reanimatio Házba tervezett beszélgetés időben ütötte volna a Kaleidoszkóp Házban szintén 18:00-ra meghirdetett kiállításmegnyitót, ezért a szervezők azt javasolják a filmezni vágyóknak, hogy csatlakozzanak hozzájuk Maczó Péter Tipografika című kiállítására, ahol csodás képek, bor, pogácsa vár minden érdeklődőt. A hivatalos megnyitó után együtt átsétálnak a filmklub szokásos helyszínére, és legkésőbb 19:00-ás kezdéssel levetítik a meghirdetett Két nap, egy éjszaka című filmet.

Egyházi vezetők ünnepi miséi, istentiszteletei

Egyházi vezetők ünnepi miséi, istentiszteletei

04-15 11:20

Húsvét ünnepén a katolikus, a református és az evangélikus egyház vezetői Budapesten, illetve Esztergomban tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet.

Testületileg ültek ma is

Testületileg ültek ma is

04-13 21:01

Esztergom Város Önkormányzatának rendkívüli képviselő-testületi ülésén, 2017. április 13-án összességében 13 témát tárgyaltak meg a szorító ügyintézési határidők miatt nagycsütörtökön.

Fuss, hogy ne legyen akadály!

Fuss, hogy ne legyen akadály!

04-13 16:02

Helyszínváltozás!!!! A várható zord időjárás miatt az esemény helyszíne a Pézsa Tibor Sportcsarnok!!! Az Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola 2017-ben is megrendezi jótékonysági rendezvényét. Célunk, hogy intézményünk épülete és környéke akadálymentes és minden gyermek számára speciális igényének megfelelő legyen.

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu