iGOM Logo
Itt az új Swift

Itt az új Swift

04-27 09:00

A Suzuki megkezdte Magyarországon az új Swift modell értékesítését, amelyet elődjével ellentétben már nem Esztergomban gyártanak, hanem importból érkezik, a japán Sagarában készül - tájékoztatta a Magyar Suzuki Zrt. az MTI-t szerdán.

Látogatóközpont épül Dömösön

Látogatóközpont épül Dömösön

04-26 17:33

A Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatóközpontot épít a dömösi hajóállomás közelében fekvő 2,5 hektáros területen 1,3 milliárd forint ráfordítással - jelentette be a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára szerdai dömösi sajtótájékoztatóján.

Védőháló az esztergomi családokért

Védőháló az esztergomi családokért

04-26 11:24

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány 2 éves programsorozatot indít Védőháló az esztergomi családokért EFOP-1.2.1-15 pályázat keretében. Sokszínű kínálatunkban a családok minden tagja talál magának érdekes eseményt.

Nem épül hulladékégető Párkányban

Nem épül hulladékégető Párkányban

04-26 08:39

A szlovák Környezetvédelmi Minisztérium április 12-én megszüntette az eljárást, mert a HC LOGISTIK nevű beruházó is visszalépett a tervétől. A beruházást ellenző petíciós bizottság nevében Farkas Iván, Magyar Közösség Pártjának régiófejlesztési alelnöke közölte a közösségi oldalán a jó hírt.

Hamarosan nyit a megújult Strandbüfé

Hamarosan nyit a megújult Strandbüfé

04-25 19:55

Alig néhány hét alatt teljes megújuláson esik át városunk közkedvelt találkozóhelye a Szent István Strand kertjében található Strandbüfé. Most itt a lehetőség, hogy te dönts: milyen legyen az üzlet logója! - Szavazás!

Egy tradíció vége

Egy tradíció vége

04-25 19:32

Hell József Károly Középiskola Esztergom - nevű facebook csoportban tűnt fel ez a levél Magassy Lajos volt Helles tanár tollából. A jelenlegi tantestület leszavazta a fáklyás ballagást mert ELÉG VOLT MÁR A BÁNYÁSZKODÁSBÓL...

Valamikor réges-régen - eredményhirdetés

Valamikor réges-régen - eredményhirdetés

04-25 18:54

A Helischer József Városi Könyvtár mondaíró pályázatának eredményhirdetésére május 2-án 17 órai kezdettel kerül sor, melyre szeretettel várják az érdeklődőket! A megjelenteket köszönti Várady Eszter, a díjakat átadja: Kovács Lajos író. A rendezvényen közreműködnek a Zsolt Nándor Zeneiskola növendékei.

Programajánló: rendívüli testületi ülés 26-án

Programajánló: rendívüli testületi ülés 26-án

04-24 22:44

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli ülését 2017. április 26-án (szerdán) 15 órakor tartja.

Jótékonysági koncert

Jótékonysági koncert

04-24 09:37

A Szent György Vívó Egyesületbe sok családból járnak vívni testvérek, de van egy család, ahonnan mind a három gyermek látogatja az edzéseket. Néhány hete nagy tragédia érte ezt a családot: az apa, a családfenntartó, elhunyt, és az anya magára maradt a gyerekekkel. Eddig az apa asszisztenseként dolgozott, tehát most állása sincs, így kell fenntartania a családot.

Bambergben futnak a Futóművek

Bambergben futnak a Futóművek

04-22 22:26

A jövő hét végén az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület 32 fővel (futók és kísérők) utazik Bambergbe. Esztergom testvérvárosában kétévente kerül megrendezésre a Világörökség Futás, melyre a többi testvérvárosukból is sok résztvevő érkezik, és igen jelentős a helyi és máshonnan regisztráló futók létszáma is. A testvérvárosi önkormányzatok is képviseltetik magukat ezen a hétvégén, ahol fogadást adnak a küldöttségek tiszteletére.

Újabb út- és járdaépítések indulnak

Újabb út- és járdaépítések indulnak

04-21 19:45

Jövő héten kezdődik a Mély út, Rényi Rezső utca és a Sugár úti járda felújítása.

Nézzétek meg az áprilisi havat Dobogókőn

Nézzétek meg az áprilisi havat Dobogókőn

04-21 18:08

A Légifotó videó GoPro oldal jóvoltából megnézhetjük milyen is Dobogókőn az áprilisi tréfának elég gyalázatos hó egy drónról nézve!

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu