iGOM Logo
Adatvédelmi aggályok az esztergomi polgármesterjelölt kampányoldalán

Közérdekű bejelentés érkezett az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába az egyik esztergomi…

Háry János

Egy eltűnt komment nyomában.

Csak a NER-lovagok és nem a pénzük ellen küzd Cserép

Van az a pénz, amikor a NER-lovagokkal is lehet üzletelni, még akkor is, ha az ember épp…

Folytatódik a Jó Pásztor Kápolna felújítása

Ez év tavaszán emelték helyére a Jó Pásztor Kápolna huszártornyát, az azóta eltelt…

Sokat bukhat a város a Bástyán

Sokat bukhat a város a Bástyán

02-26 11:02

A városnak a Bástya áruház körülbelül annyira kellhetett, mint egy púp a hátra. Nem is nagyon tudnak mit kezdeni az ingatlannal. Romanek Etelka vásárcsarnokról szőtt álmai szertefoszlottak, hiszen a piac más helyszínen nyert elhelyezést. Bár a város a költségvetés szerint rárepül egy EU-s pályázatra az energetika korszerűsítésére, de jelenleg súlyos veszteségeket termel az épület. Mintha a Meggyes-korszak köszöntött volna újra be. Azonban más jellegű problémák is borzolják a képviselők idegeit a témában.

Testvériskolai népzenei koncert

Testvériskolai népzenei koncert

02-26 10:51

Testvériskolai népzenei koncert 2017. március 1-jén 17 órakor az Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében

Nem remekeltek városunk vezetői

Nem remekeltek városunk vezetői

02-25 11:06

2,28-as osztályátlagot ért el Esztergom város képviselő-testülete az iGOM nem reprezentatív felmérésében. Legrosszabbul a polgármester, a legjobban pedig a listás képviselők teljesítettek.

Régészeti játszóház

Régészeti játszóház

02-25 07:53

Minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat várnak szombaton 10 és 12 óra között a Tékéban (Majer I. u. 1-3.), ahol a történeti korok gyerekjátékaival ismerkedhetnek meg és mindenki elkészítheti saját társasjátékát is! A részvétel ingyenes!

Balassi Kupa  2017 - most hétvégén a Sporiban

Balassi Kupa 2017 - most hétvégén a Sporiban

02-24 18:18

A Szent György Vívó Egyesület február 25-26-án rendezi a Pézsa Tibor Városi Sportcsarnokban a II. Balassi Kupa vívóversenyt. A tavalyi sikeres kezdés után jelenleg már több, mint 270 vívó nevezett rendezvényre, és még várható több klub jelentkezése.

Nyílt levél Romanek Etelka Polgármester Asszony részére

Nyílt levél Romanek Etelka Polgármester Asszony részére

02-24 11:41

Zentai Plajner Zsolt, a Jobbik Esztergomi Alapszervezetének elnöke nyílt levélben fordult Romanek Etelka polgármesterhez.

Testületi beszámoló 17.02.23.

Testületi beszámoló 17.02.23.

02-24 09:58

Február 27-ét az idei költségvetés véglegesítésére szánja a képviselő-testület: a tervek szerint kora délelőttől munkaértekezlet keretén belül alakítják ki a végső költségvetést, amit még aznap délután rendkívüli ülés keretén belül terveznek elfogadni. A testület emellett elfogadta a szakmaspecifikus koncepciókat, döntött pályázatok benyújtásáról, valamint ingatlanok bérbeadásáról: a Széchenyi téren újabb vendéglátóhely létesülhet, a Zeneiskola mellett pedig egy Gyermek KRESZ-és Oktatási Élménypark jöhet létre.

Vége a télnek de még nem jön a tavasz

Vége a télnek de még nem jön a tavasz

02-24 08:02

Szeles, borús, néhol esős idő várható az utolsó téli hétvégén. Kissé mérséklődik a felmelegedés, néhol napközben is plusz 5 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, s a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Bemutatkozik a Pénzügyi Bizottság új külsős tagja: Pataki Józsefné

Bemutatkozik a Pénzügyi Bizottság új külsős tagja: Pataki Józsefné

02-23 19:05

Romanek Etelka javaslatára - amellyel még a Pénzügyi bizottság elnökét is meglepte, hisz Sasvári Viktor is csak a testületi ülésen értesült a hírről - új külsős taggal bővült Esztergom Pénzügyi Bizottsága. Ő Pataki Józsefné, aki elmondása szerint civil, de mindent meg fog tenni azért, hogy a Fidesz-KDNP nyerjen.

Február 27-én újra megpróbálják

Február 27-én újra megpróbálják

02-23 14:52

Ha szerencsésen állnak a csillagok, február 27-én lehet költségvetésünk.

Az Írisz Fotóklub kiállítása a Féjában

Az Írisz Fotóklub kiállítása a Féjában

02-23 14:34

2017 március 2-án 17 órakor a Féja Géza Ház Galéria termében fotókiállítás lesz.

Izgalmas testületi ülésnek nézünk elébe

Izgalmas testületi ülésnek nézünk elébe

02-23 08:52

Sokadszorra próbálkoznak megszülni városunk 2017-es költségvetését városunk képviselői, mellette egy rakás bullshitről is szavaznak szakmaspecifikus koncepciók címszó alatt, valamint megpróbálnak újra dönteni a Zöld ház sorsáról is. 23+12 napirendi pont. Mérhetetlen izgalmak következnek.

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu